Akrobatyka Małżeńska już w sklepie MALAK!

Grudzień 9, 2015

9 grudnia ruszyła przedsprzedaż długo oczekiwanego audiobooka o. Adama Szustaka – Akrobatyki małżeńskiej! Premiera albumu już 16 grudnia.

Akrobatyka małżeńska to mnóstwo praktycznych porad dotyczących natury miłości, umiejętności budowania więzi, komunikacji małżeńskiej, seksualności, a także wielu innych kwestii ważnych dla każdego związku kobiety i mężczyzny.

Kup Akrobatykę małżeńską w Sklepie MALAK >>

W czasach kiedy wszystko zupełnie się pomieszało, kiedy na każdym kroku można znaleźć coraz to inną definicję miłości, kiedy kobiety przestają być kobietami, a mężczyźni przestają być mężczyznami, kiedy nieumiejętność dialogu i komunikacji osiąga niespotykane rozmiary i kiedy „aż do śmierci” zastąpiono, „dopóki będzie nam wychodziło” bardzo potrzeba jasnych i prostych odpowiedzi, które wskażą właściwą drogę, na której można zbudować szczęśliwe i trwałe małżeństwo. Na szczęście Biblia aż po brzegi wypełniona jest takimi odpowiedziami, a Akrobatyka małżeńska poprowadzi Cię przez nie i nauczy jak wprowadzić je w życie.

ZOBACZ, CO O AKROBATYCE MAŁŻEŃSKIEJ MÓWI O. ADAM SZUSTAK:

Jaka jest prawdziwa tożsamość kobiety i mężczyzny? Czym naprawdę jest miłość małżeńska? Jakie role małżonkowie pełnią w związku? Jak się dogadywać i owocnie kłócić? Jak dać szczęście swojemu małżonkowi? Czym jest małżeński seks? Jak naprawiać trudne relacje małżeńskie? O. Adam Szustak wskazuje odpowiedzi na te i wiele innych pytań!