gość w dom

Dominikański przepis na media – spotkanie z o. Stachem Nowakiem

Marzec 29, 2016

„Jesteś interfejsem swoich pragnień” – przekonuje o. Stach Nowak, twórca i redaktor naczelny portalu Dominikanie.pl. Czy w głoszeniu Słowa chodzi o skuteczność? Czy Kościół potrafi posługiwać się współczesnymi mediami? Jak funkcjonuje dziś chrześcijański internet? 7 kwietnia zapraszamy Was na kolejne dominikańskie spotkanie Gość w dom!

Więcej o spotkaniach Gość w dom >>

Na codzień redaktor naczelny serwisu dominikanie.pl i duszpasterz duszpasterstwa postakademickiego w Poznaniu. W Religia TV prowadził program Rozmównica. W Lublinie założył szkołę modlitwy śpiewem. Projektuje interfejsy. Można się u niego wyspowiadać po angielsku. W czwartek, 7 kwietnia o 18:30 w Fundacji MALAK o. Stach Nowak zdradzi nam dominikański przepis na ewangelizację.

Zapisz się na wieczór

W spotkaniu może wziąć udział każdy. Wystarczy zapisać się na [email protected]. Liczba miejsc jest ograniczona – o udziale decyduje kolejność zgłoszeń.

Zobacz o. Stacha Nowaka na TEDx:

Gość w dom to comiesięczne spotkanie w Fundacji MALAK. Z okazji 800-lecia Zakonu Kaznodziejskiego od stycznia do czerwca 2016 gośćmi są zakonnicy i świeccy, którym dominikanie przewrócili życie do góry nogami. Naszymi gośćmi byli już o. Paweł Kozacki, o. Tomasz Nowak i Piotr Żyłka.