Boży dzień w Warszawie

Styczeń 15, 2016

Osiem godzin Słowa, wielbienia, tańca i kontemplacji, a wszystko przyprawione nauczaniem o. Adama Szustaka i muzyką zespołu Owca – 6 lutego w Warszawie wypełnimy łaską cały Boży dzień!

Długo czekaliśmy na całodniowe rekolekcje o. Adama Szustaka w Warszawie. Dziś są one faktem. Tej zimy nie będzie już Weekendu Pełnego Łaski, ale 6 lutego w Hotelu Gromada (ul. 17 stycznia 32) odbędzie się Dzień Pełen Łaski! Konferencja, Eucharystia i dwa wielbienia rozpoczną się o godzinie 10:00 i potrwają do 18:00.

We własnym zakresie

W przerwach w restauracji hotelowej będzie można kupić ciepłe napoje, przekąski i obiad. Tym razem nie zapewniamy wyżywienia ani transportu, dzięki czemu koszt rekolekcji to dla każdego uczestnika 25 złotych. Do rejestracji wystarczą dwa kroki – przeczytaj uważnie zasady zapisów.

2 KROKI DO ZAPISU

1. Wypełnij formularz

• Każda osoba zapisuje się przez osobny formularz. Nie ma możliwości zapisania dwóch i więcej osób za jednym razem. Dotyczy to także dzieci powyżej 3 roku życia.
  • Zapisy rozpoczną się we wtorek, 19 stycznia, o godz. 10:00
  • Formularz dostępny pod linkiem: http://bit.ly/1OSNs7V
  • Tym razem nie prowadzimy zapisów na listę rezerwową.
  • Dowiedz się, jakie dane przygotować >> do wypełnienia formularza i zapoznaj się z Regulaminem >>

2. Zapłać

• Cena rekolekcji to 25 zł (w tym VAT 23%).
  • Jedyny wyjątek: udział dzieci do 3 roku życia jest bezpłatny.
  • Numer konta i inne informacje otrzymasz w mailu potwierdzającym wypełnienie formularza.
  • W przypadku rezygnacji z udziału w spotkaniu, opłata jest bezzwrotna.

Opiekę duchową nad rekolekcjami Dzień Pełen Łaski sprawuje o. Adam Szustak OP. To on w całości odpowiada za tę inicjatywę od strony duszpasterskiej.

Przed zapisem dowiedz się, jakie dane przygotować >> i zapoznaj się z Regulaminem >>

W razie wątpliwości napisz do nas na [email protected].