Konkurs walentynkowy

Luty 3, 2016
Konkurs walentynkowy

O całowaniu, o pszczole, o ławce i o trzeciej drodze. O pewności, mailach i ogrzewaniu stóp. A Ty którą konferencję z Pachnideł lubisz najbardziej? I dlaczego akurat tą? Napisz, udostępnij i wygraj Akrobatykę Małżeńską!

Mirra, cynamon, trzcina, kasja – bez nich nie da się zbudować dobrego związku. Wie o tym każdy, kto słuchał Pachnideł. Dobrą Nowiną i miłością trzeba się jednak dzielić. Dlatego zapraszamy Was na pachnidłową giełdę wspomnień.

14 lutego

Którą konferencję z Pachnideł lubisz najbardziej i dlaczego? Podziel się tym z nami do 13 lutego w komentarzu pod tym zdjęciem na naszym Facebooku i udostępnij posta na swojej tablicy – koniecznie jako publiczny. Już w Walentynki wybierzemy trzy komentarze, których autorzy otrzymają Akrobatykę Małżeńską – pięknie wydane płyty z konferencjami dla małżeństw i narzeczonych.

REGULAMIN KONKURSU WALENTYNKOWEGO

1. Organizatorem konkursu jest Fundacja MALAK, która jest sponsorem nagród.
  2. Konkurs odbywa się na terenie Polski, w dniach 3 – 13 lutego 2016 roku. Jego zasady określa niniejszy regulamin.

Zasady i przebieg konkursu oraz wyłaniania zwycięzców

1. Uczestnikiem może być każdy, kto odpowie na pytanie konkursowe („Którą konferencję z Pachnideł lubisz najbardziej i dlaczego?”) i udostępni post na swojej osi czasu jako post publiczny.
  2. Jedna osoba może dokonać jednego zgłoszenia.
  3. Wygrywają trzy osoby, które udzielą najciekawszych odpowiedzi.
  4. Zwycięzcy dowiedzą się o wygranej z informacji, opublikowanej na stronie fb.com/fundacjamalak, 14 lutego 2016 roku.
  5. Zwycięzcy otrzymają nagrody przesyłką pocztową, za uprzednim podaniem adresu.

Nagrody

1. Nagrody to 3 audiobooki „Akrobatyka Małżeńska”. Nie ma możliwości wymiany nagrody na równowartość pieniężną ani przenoszenia nagrody na kogoś innego.
  2. Uczestnik konkursu odpowiada za dostarczenie adresu do wysyłki nagrody.

Postanowienia końcowe

1. Uczestnik ma obowiązek akceptacji Regulaminu, jeżeli bierze udział w konkursie.
  2. W kwestiach nieuregulowanych powyższym Regulaminem, zastosowanie mają przepisy Kodeksu Cywilnego.