Malak z dominikanami na SACROEXPO

Czerwiec 17, 2016

Od poniedziałku do środy spotkacie nas na dominikańskim stoisku Targów SACROEXPO w Kielcach. Zapraszamy na stanowisko F-31!

Świętując obchody 800-lecia dominikanów, dołączamy do ich jubileuszowego stoiska. W hali F pod numerem 31 znajdziecie nie tylko Fundację MALAK, ale też Wydawnictwo W drodze, Fundację Dominikański Ośrodek Liturgiczny, Ośrodek Kaznodziejski, Dominikańskie Studium Filozofii i Teologii, Grupę Twórców Chrześcijańskich VeraIcon i redakcję portalu dominikanie.pl.

Czas, miejsce i zniżka

Targi trwają od 20 do 22 czerwca w godzinach 9:00 do 17:00 (w środę do 16:00), w hali Targi Kielce. Ale do dominikańskiego stoiska warto też dołączyć na Facebooku. Dla tych, którzy zameldują się na nim (publicznie), podczas Targów mamy 10% zniżki na wszystkie malakowe produkty.

Szczegóły dojazdu i inne informacje >>

Największe B2B

SACROEXPO to Międzynarodowa Wystawa Budownictwa i Wyposażenia Kościołów, Sztuki Sakralnej i Dewocjonaliów. W ubiegłym roku swoją ofertę prezentowało tam 250 wystawców z 12 krajów z całego świata. To największe targi B2B branży sakralnej w Europie Środkowo-Wschodniej.