gość w dom, news

o. Tomasz Nowak zaprasza na dominikańskie spotkanie! [FILM]

Styczeń 4, 2016
Dominikański Gość w dom

O. Paweł Kozacki OP (Prowincjał polskich Dominikanów), Piotr Żyłka (DEON.pl) i o. Tomasz Nowak OP (przeor klasztoru o. Adama Szustaka), a także inni zakonnicy i świeccy, którym dominikanie przewrócili życie do góry nogami, będą gośćmi Fundacji MALAK. Z okazji 800-lecia zakonu dominikanów zapraszamy Was na dominikański cykl GOŚĆ W DOM!

Pierwszym, styczniowym gościem będzie o. Tomasz Nowak – przeor łódzkiego zakonu dominikanów, według którego wszyscy jesteśmy jak jazz. Oficjalny przełożony o. Adama Szustaka. Znacie go z klimatycznych rekolekcji muzycznych z Magda.leną Frączek i z rekolekcji Więcej ciała. Spotkanie odbędzie się już 14 stycznia (czwartek) o 18:30 w Wolnym Pokoju Fundacji MALAK.

Jak wyglądają spotkania GOŚĆ W DOM? >>

Dominikański GOŚĆ W DOM to nasz skromny prezent z okazji 800-nych urodzin zakonu. Pokażemy Wam kim są i kogo inspirują dominikanie! Cykl comiesięcznych spotkań potrwa aż do czerwca.

O. TOMASZ NOWAK OP ZAPRASZA:

Zobacz poprzednie spotkania GOŚĆ W DOM >>

***

Zapisy na spotkanie z o. Tomaszem Nowakiem są już zamknięte. Zapraszamy na kolejne, dominikańskie spotkanie GOŚĆ W DOM, które odbędzie się w lutym.

***

Zobacz świadectwo naszego styczniowego gościa: