Weekend Pełen Łaski

Eucharystie, długie godziny uwielbienia, adoracji, słuchania Słowa Bożego. Konferencje, odkrywające nieznane cechy Boga. Kawa, herbata i przyjaźń. To podstawowe składniki Weekendów Pełnych Łaski.

*

Najbliższy Weekend Pełen Łaski odbędzie się od 03-05 listopada 2017 roku.

Zapisy zostaną uruchomione w październiku.

Zgłoszenia na rekolekcje przyjmowane są wyłącznie za pomocą formularza – link do zapisów zostanie podany na naszej stronie oraz w wydarzeniu na Facebooku. W razie pytań napisz do nas na [email protected].

*

Wszystko zaczyna się w piątek. Wieczorem rozpoczyna się kwaterowanie uczestników. Aż do niedzielnego obiadu trwa dzielenie się Słowem, błogosławieństwem i obecnością. Usłyszysz tu m. in. Adama Szustaka (langustanapamie.pl) o. Tomasza Nowaka OP, o. Tomasza Biłkę OP i o. Tomasza Zamorskiego, a także zespół owca. Po co jechać na kolejne rekolekcje? Bo doświadczenie żywego Boga i Jego wszechogarniającej miłości daje moc. Szczególnie, kiedy na nią nie liczysz. Bez względu na to, ile masz lat, gdzie mieszkasz i co robisz, Weekend Pełen Łaski jest dla Ciebie.

Do tej pory odbyło się dziesięć Weekendów Pełnych Łaski. Odbywają się w domu rekolekcyjnym na Górze św. Anny (www.dompielgrzyma.pl).

TWOJE ŚWIADECTWO

Jeśli podczas Weekendu Pełnego Łaski doświadczyłeś w szczególny sposób działania Pana Boga (podczas wielbień, modlitw wstawienniczych, adoracji, Mszy czy konferencji), podziel się tym z nami. Wyślij krótkie świadectwo na [email protected].

Twoje świadectwo nie zostanie nigdzie opublikowane bez Twojej zgody. Chcemy po prostu jeszcze szerzej widzieć, jak Pan Bóg jest dobry i hojny.

KOSZT

Cena rekolekcji obejmuje dwa noclegi, dwie kolacje, dwa śniadania, dwa obiady oraz opłatę rekolekcyjną.

Koszt pojedynczego miejsca wynosi:

• w pokojach 8, 5 lub 4 osobowych, bez łazienki w pokoju: 165,00 zł
  • w pokojach 5, 4 i 3 osobowych, z łazienką: 205,00 zł
  • w pokoju 2 osobowym, z łazienką (tylko dla rodzin): 225,00 zł

Powyższe ceny zawierają podatek VAT (23%).

Dzieci

Na Weekend Pełen Łaski przyjeżdża wiele rodzin z dziećmi. Dlatego cena udziału dzieci w wieku do 10 lat jest niższa, a w czasie wielbień i konferencji mają one zorganizowaną dodatkową opiekę. Spędzają wtedy czas  pod okiem dwóch opiekunek w sali zabaw. Poza konferencjami i wielbieniami dzieci pozostają jednak pod opieką rodzica.

Cena udziału dziecka w Weekendzie Pełnym Łaski zależy od jego wieku:

• do 3 lat: pobyt za darmo
  • 3 do 10 lat: 50% ceny
  • powyżej 10 lat: 100% ceny

DOJAZD AUTOKAREM (Kraków)

Organizujemy przejazd autokarem z Krakowa na Górę Świętej Anny i z powrotem. Możliwy jest przejazd w jedną stronę. Autokar wyjeżdża z Krakowa w piątek o godzinie 17:30, a wraca w niedzielę, ok. godziny 18:00.

Cena przejazdu autokarem jest doliczana do ceny rekolekcji i wynosi:

• w obie strony (Kraków – Góra św. Anny – Kraków): 52,00 zł/os.
  • w jedną stronę: 40,00 zł/os.

*

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawuje o. Tomasz Nowak OP, który jest odpowiedzialny za inicjatywę od strony duszpasterskiej.