news, warsztaty psychologiczne

Żyjesz w chaosie? Skosztuj PROSTOTY.

Styczeń 15, 2016

To już trzecia okazja do uporządkowania swojego życia i znalezienia w nim przestrzeni dla Boga. 30 stycznia odbędzie się kolejna edycja warsztatów PROSTOTA.

PROSTOTA to jednodniowe warsztaty psychologiczne. Dziewięć godzin wykładów, ćwiczeń i rozmów przy kawie to silna dawka motywacji do uporządkowania swoich relacji, nawyków, priorytetów i… relacji z Bogiem. Wsparte Słowem Bożym ćwiczenia i praca w grupie zwiększają świadomość i zmieniają życie. Trzecia edycja PROSTOTY odbędzie się 30 stycznia,  w godzinach 9:00 do 18:00, w siedzibie Fundacji MALAK.

Żyjesz w chaosie? Dowiedz się więcej o warsztatach PROSTOTA >>

– Okazuje się, że możliwość uporządkowania swojego czasu, nawyków i relacji pod okiem psychologa i w grupie ludzi z podobnymi problemami jest dla uczestników warsztatów niezwykle cenna – mówi Maria Krzemień, psycholog i prowadząca warsztaty PROSTOTA. – Ludzie przychodzą na warsztaty w chaosie, a wychodzą z nową motywacją do świadomego kierowania swoim życiem w oparciu o Bożą łaskę – dodaje.

Ty kontra Twój chaos

„Dziś wiem, że myślenie, refleksje i modlitwa prośby to dopiero początek. Trzeba działać, nie czekać, aż samo się naprawi”, „Podjęłam konkretne kroki, wyznaczyłam sobie cele i powiesiłam nad biurkiem tabelkę, w której zaznaczam, co mi się udało”, „Mój chaos wynikał z tego, że w niewłaściwy sposób realizowałam cele oparte na kiepskiej hierarchii. Dzięki warsztatom zweryfikowała swoją listę priorytetów i ułożyłam ją na nowo” – piszą uczestnicy poprzednich dwóch edycji warsztatów.

Kim jestem? Czego chcę? Dlaczego potrzebuję porządku? Jak uporządkować swoje życie i odkryć w nim Boga? Co jest dla mnie naprawdę ważne? Które z moich relacji są toksyczne? Jak znaleźć czas dla Boga? PROSTOTA to zestaw narzędzi, które pomogą ci odpowiedzieć sobie na te pytania i wyprostować swoje życie.

Zapisy są już zamknięte. Aby być na bieżąco, śledź profil Żyj po Bożemu >>

Kontakt: [email protected]