gość w dom

Ja plus Ty równa się serduszko! Czyli GOŚĆ W DOM z Drużyną B – Natalią i Maćkiem Białobrzeskimi [FILM]

Styczeń 20, 2017
IMG_5675

Wydali kalendarz pt. „Cały rok współżycia 2017”. Blogują, vlogują, tworzą rodzinne stories na Instagramie… i bardzo się kochają! Drużyna B – Natalia i Maciek oraz Wiwi i Jaś Białobrzescy – zapraszają na lutowe, przedwalentynkowe spotkanie z cyklu GOŚĆ W DOM. Sprawdźcie szczegóły :-)

Natalia i Maciek? Młodzi, energiczni, uśmiechnięci. Ona pisze teksty dla Aletei i For Her, wcześniej także dla Deonu. On jest specjalistą od postprodukcji (montaż/animacja/grafika/efekty specjalne). Prowadzą OdZawsze.pl. Są razem od niemal siedmiu lat, od ponad pięciu – w małżeństwie. Mają dwoje dzieci – Wiwi i Jasia. Jako Drużyna B dzielą się w internecie swoją największą pasją i przygodą – byciem rodziną. Bez lukru, ale naturalnie, serdecznie i z dużą dawką humoru!

Na spotkaniu opowiedzą m.in. o tym, jak budować zdrowy związek, zdradzą, czego brakuje im z czasów, gdy byli singlami, podzielą się pomysłami na work life balance, a także odpowiedzą na najbardziej palące pytanie wszechczasów – jak znaleźć żonę / męża? ;-)

Odwiedź Drużynę B na Facebooku >>

Rozmowę poprowadzi Jola Szymańska (magazyn For Her, hipster katoliczka).

Spotkanie odbędzie się w środę 8 lutego o 18:30 w Nowej Prowincji (ul. Bracka 3-5, Kraków). Wstęp wolny – aby wziąć udział, wystarczy zapisać się na [email protected]. Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

Poczytaj relacje z poprzednich spotkań z serii GOŚĆ W DOM >>