Bliscy Malaka

Bliscy Malaka to ludzie, którzy wspierają nas kwotą co najmniej 10 złotych miesięcznie przez cały rok. Ich pomoc jest niezbędna – to dzięki niej możemy realizować nasze projekty.

Regularne wsparcie finansowe pozwala nam szybko reagować na zaistniałe potrzeby, a planowane działania ewangelizacyjne i dobroczynne realizować z większym rozmachem i szerszym zasięgiem. Możesz nam bardzo w tym pomóc. Jeżeli chcesz nieść potrzebującym pomoc materialną i Dobrą Nowinę o Jezusie Chrystusie, zostań naszym Bliskim.

Darowizny Bliskich Malaka przeznaczamy na ważne dla nas cele:

• kompleksową organizację wydarzeń Fundacji:
    – rekolekcji: Wieczór Pełen Łaski i Weekend Pełen Łaski
    – spotkań Gość w Dom
    – akcji charytatywnych
    – i innych
  • darowizny dla tych, którzy są w potrzebie
  • część wynagrodzenia dla pracowników koordynujących działania statutowe Fundacji

12 składek

Bliskim Malaka może zostać każdy. Wystarczy wspierać nas kwotą minimum 10 złotych miesięcznie przez cały rok. Wysokość comiesięcznej wpłaty może być dowolnie zwiększana – według możliwości i pragnień Darczyńcy. Istnieje także możliwość jednorazowej wpłaty o wartości 12 zadeklarowanych składek.

Trzy kroki do Bliskości:

1. wypełnij formularz >>
  2. określ wysokość swojej darowizny
  3. zadeklarowaną kwotę wpłacaj regularnie na konto Fundacji MALAK

Bliscy są dla nas ważni. Dlatego po pierwszej wpłacie wysyłamy im upominek, który jest skromnym znakiem naszej ogromnej wdzięczności, zapraszamy na wspólny, smaczny wieczór z pracownikami Fundacji, a w kwartalnym biuletynie dzielimy się fotorelacją i informacjami o wykorzystaniu przekazanych nam środków.

Jak przekazać nam darowiznę?

Możesz wesprzeć nas zwykłym przelewem lub stałym poleceniem zapłaty. Poniżej znajdziesz wszystkie potrzebne dane.

Numer konta: 13 2490 0005 0000 4530 3902 3336
Tytuł przelewu: Bliscy Malaka – darowizna + informacja, za jaki okres jest to wpłata (miesiąc/rok)/br>
Dane: Fundacja MALAK, ul. Batorego 15a/8, 31-135 Kraków

Dla wpłacających z zagranicy:

Kod SWIFT: ALBPPLPW
Numer IBAN: PL 13 2490 0005 0000 4530 3902 3336

Jeżeli chcesz nas wesprzeć jednorazową wpłatą, przejdź do zakładki Wspieraj nas >>

*

Zapraszamy Cię także do modlitwy w intencji Fundacji MALAK i naszych podopiecznych.