news, rekolekcje

XIV WEEKEND PEŁEN ŁASKI – [ZAPISY]

Wrzesień 26, 2017

XIV Weekend Pełen Łaski to wyjątkowe spotkanie modlitewne, które odbędzie się od 3 do 5 listopada 2017 r. Zapraszamy do spędzenia trzech dni z dominikańskimi konferencjami, z uwielbieniami prowadzonymi przez zespół owca, z nocnymi adoracjami, Eucharystią, modlitwą wstawienniczą oraz rozmowami przy kawie i podczas spacerów.

W programie tradycyjne już „niedzielne psucie humoru chrześcijanom” oraz konferencja z serii „ość w gardle” głoszone przez o. Tomasza Nowaka i o. Adama Szustaka, który po rocznej nieobecności powraca na WPŁ.

[formularz będzie aktywny  4 października od godziny 9:00]

XIV Weekend Pełen Łaski rozpocznie się w piątek, 3 listopada o godzinie 18:00, a zakończy się 5 listopada, ok. godz. 15:30

JAK SIĘ ZAPISAĆ?

KOSZT

Cena rekolekcji obejmuje dwa noclegi, dwie kolacje, dwa śniadania, dwa obiady oraz opłatę rekolekcyjną.

Koszt pojedynczego miejsca wynosi:

• w pokojach 8, 5 lub 4 osobowych, bez łazienki w pokoju: 165,00 zł
  • w pokojach 5, 4 i 3 osobowych, z łazienką: 205,00 zł
  • w pokoju 2 osobowym, z łazienką (tylko dla rodzin): 225,00 zł

Powyższe ceny zawierają podatek VAT (23%).

DZIECI – ceny i opieka

Na Weekend Pełen Łaski przyjeżdża wiele rodzin z dziećmi. Dlatego cena udziału dzieci w wieku do 10 lat jest niższa, a w czasie uwielbień i konferencji dzieci między 3 a 10. r. ż. mają zorganizowaną dodatkową opiekę. Spędzają wtedy czas pod okiem dwóch opiekunek w sali zabaw. Poza konferencjami i wielbieniami dzieci pozostają jednak pod opieką rodzica.

Cena udziału dziecka w Weekendzie Pełnym Łaski zależy od jego wieku:

• do 3 lat: pobyt za darmo
  • 3 do 10 lat: 50% ceny
  • powyżej 10 lat: 100% ceny

DOJAZD AUTOKAREM (Kraków)

Organizujemy przejazd autokarem z Krakowa na Górę Świętej Anny i z powrotem. Możliwy jest przejazd w jedną stronę. Autokar wyjeżdża z Krakowa w piątek o godzinie 17:30, a wraca w niedzielę, ok. godziny 18:00.

Cena przejazdu autokarem jest doliczana do ceny rekolekcji i wynosi:

• w obie strony (Kraków – Góra św. Anny – Kraków): 52,00 zł/os.

* * *

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawują o. Adam Szustak OP i o. Tomasz Nowak OP, którzy są odpowiedzialni za tę inicjatywę od strony duszpasterskiej.

* * *

W razie wątpliwości napisz do nas na [email protected].