rekolekcje

Zapraszamy na X Weekend Pełen Łaski

Kwiecień 8, 2016

Po pięciu miesiącach znów zapraszamy Was na Górę Świętej Anny. Od 20 do 22 maja będziemy wielbić Pana na X Weekendzie Pełnym Łaski. Jak i kiedy będzie się można na niego zapisać? Przed Wami zbiór wszystkich informacji o rekolekcjach.

*
Zapisy na X Weekend Pełen Łaski są już zamknięte.
Dołącz do wydarzenia na Facebooku.
*

W maju na Górze Świętej Anny odbędzie się X Weekend Pełen Łaski. Trzy dni spotkania z Żywym Bogiem rozpoczną się w piątek, 20 maja, o godzinie 18:00 i zakończą się 22 maja, ok. godz. 15:30. Czekają nas codzienne Eucharystie i uwielbienia, konferencje o. Adama Szustaka i o. Tomasza Nowaka, czuwanie nocne, rozmowy, spotkania i spacery po kwitnącej okolicy.

Zobacz jak wyglądał IX Weekend Pełen Łaski >>

JAK SIĘ ZAPISAĆ?

• Zapisać można się tylko i wyłącznie przez formularz internetowy, dostępny pod linkiem: rekolekcje.fundacjamalak.pl
  • Nie przyjmujemy zgłoszeń mailowych na listę rezerwową. Po wyczerpaniu puli pokoi, pojawi się opcja zapisu na listę rezerwową. Ilość miejsc ograniczona.
  • Zapisy rozpoczną się w poniedziałek, 25 kwietnia, o godz. 9:00
  • Dowiedz się, jakie dane przygotować >> do wypełnienia formularza i zapoznaj się z Regulaminem rekolekcji >>
  • Od osób niepełnoletnich wymagana jest pisemna zgoda rodziców >>

KOSZT

Cena wyjazdu obejmuje: dwa noclegi, dwie kolacje, dwa śniadania, dwa obiady oraz opłatę rekolekcyjną (+ dopłata za przejazd autokarem dla chętnych). Ceny zostały powiększone o stawkę VAT 23%.

• miejsce w pokoju 8 os. (bez łazienki w pokoju) – 150,00 zł/os brutto
  • miejsce w pokoju 5 os. (bez łazienki w pokoju) – 150,00 zł/os brutto
  • miejsce w pokoju 4 os. (bez łazienki w pokoju) – 150,00 zł/os brutto
  • miejsce w pokoju 5 os. z łazienką – 190,00 zł/os brutto
  • miejsce w pokoju 4 os. z łazienką – 190,00 zł/os brutto
  • miejsce w pokoju 3 os. z łazienką – 190,00 zł/os brutto
  • miejsce w pokoju 2 os. z łazienką – 210,00 zł/os brutto

Dzieci

• do 3 lat – pobyt za darmo
  • 3 do 10 lat – 50% ceny
  • powyżej 10 lat – 100% ceny

W czasie rekolekcji zapewniona jest opieka dla dzieci (tylko na czas trwania konferencji i wielbień). Dzieci mogą ten czas spędzić w sali zabaw, gdzie organizowane są dla nich m. in. zabawy animacyjne. Poza konferencjami i wielbieniami dzieci pozostają pod opieką rodzica.

DOJAZD AUTOKAREM (Kraków)

Organizujemy dojazd autokarem z Krakowa. Wyjedziemy w piątek ok. 17:30. Wracamy w niedzielę, ok. 18:00.

• Kraków – Góra św. Anny – Kraków (transport w obie strony) – 52,00 zł/os.

***

Przed zapisem dowiedz się, jakie dane przygotować >> i zapoznaj się z Regulaminem >> Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią, potrzebujesz pisemnej zgody rodziców, której obowiązujący wzór znajdziesz tutaj.

W razie wątpliwości napisz do nas na [email protected].

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawuje o. Adam Szustak OP, który jest odpowiedzialny za tę inicjatywę od strony duszpasterskiej.