news, rekolekcje

Ruszają zapisy na XI Weekend Pełen Łaski [FILM]

Październik 3, 2016

Trzech niesamowitych dominikanów, zespół owca i ponad 400 zachwyconych Bogiem osób? To musi być Weekend Pełen Łaski! Od 4 do 6 listopada po raz jedenasty będziemy wielbić Pana na Górze Św. Anny. Zobacz, jak zapisać się na rekolekcje.

W listopadzie na Górze Świętej Anny odbędzie się XI Weekend Pełen Łaski. Trzy dni spotkania z Żywym Bogiem rozpoczną się w piątek, 4 listopada, o godzinie 18:00 i zakończą się 6 listopada, ok. godz. 15:30. Czekają nas codzienne Eucharystie i uwielbienia, konferencje ojców: Tomasza Nowaka, Tomasza Biłki i Tomasza Zamorskiego, czuwanie nocne i spotkania przy kawie i ciastkach.

Dołącz do wydarzenia na Facebooku >>

Zespół owca i dominikańskie trio

To pierwszy Weekend Pełen Łaski, na którym nie będzie o. Adama Szustaka. Słowo będą głosić trzej dominikanie z klasztoru w Łodzi – znany Wam już z Weekendów o. Tomasz Nowak (tu wywiad z nim), o. Tomasz Biłka (to m.in. on malował dominikańskie murale) i o. Tomasz Zamorski. Muzycznie rekolekcje poprowadzi zespół owca, który dopiero co wydał swoją płytę „Chwały”.

Zobacz jak wyglądał ostatni Weekend Pełen Łaski i posłuchaj owcy:

JAK SIĘ ZAPISAĆ?

• Zapisy rozpoczną się 7 października (piątek) o 9:00.
  • Zapisać można się tylko i wyłącznie przez formularz internetowy. Formularz będzie dostępny pod linkiem rekolekcje.fundacjamalak.pl.
  • Nie przyjmujemy zgłoszeń mailowych na listę rezerwową. Po wyczerpaniu puli pokoi, pojawi się opcja zapisu na listę rezerwową. Ilość miejsc ograniczona.
  • Dowiedz się, jakie dane przygotować >> do wypełnienia formularza i zapoznaj się z Regulaminem rekolekcji >>
  • Od osób niepełnoletnich wymagana jest pisemna zgoda rodziców (pobierz).

KOSZT

Cena rekolekcji obejmuje dwa noclegi, dwie kolacje, dwa śniadania, dwa obiady oraz opłatę rekolekcyjną.

Koszt pojedynczego miejsca wynosi:

• w pokojach 8, 5 lub 4 osobowych, bez łazienki w pokoju: 150,00 zł
  • w pokojach 5, 4 i 3 osobowych, z łazienką: 190,00 zł
  • w pokoju 2 osobowym, z łazienką (tylko dla rodzin): 210,00 zł

Powyższe ceny zawierają podatek VAT (23%).

DZIECI – ceny i opieka

Na Weekend Pełen Łaski przyjeżdża wiele rodzin z dziećmi. Dlatego cena udziału dzieci w wieku do 10 lat jest niższa, a w czasie wielbień i konferencji mają one zorganizowaną dodatkową opiekę. Spędzają wtedy czas  pod okiem dwóch opiekunek w sali zabaw. Poza konferencjami i wielbieniami dzieci pozostają jednak pod opieką rodzica.

Cena udziału dziecka w Weekendzie Pełnym Łaski zależy od jego wieku:

• do 3 lat: pobyt za darmo
  • 3 do 10 lat: 50% ceny
  • powyżej 10 lat: 100% ceny

DOJAZD AUTOKAREM (Kraków)

Organizujemy przejazd autokarem z Krakowa na Górę Świętej Anny i z powrotem. Możliwy jest przejazd w jedną stronę. Autokar wyjeżdża z Krakowa w piątek o godzinie 17:30, a wraca w niedzielę, ok. godziny 18:00.

Cena przejazdu autokarem jest doliczana do ceny rekolekcji i wynosi:

• w obie strony (Kraków – Góra św. Anny – Kraków): 52,00 zł/os.

***

Przed zapisem dowiedz się, jakie dane przygotować >> i zapoznaj się z Regulaminem >> Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią, potrzebujesz pisemnej zgody rodziców, której obowiązujący wzór znajdziesz tutaj.

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawuje o. Tomasz Nowak OP, który jest odpowiedzialny za tę inicjatywę od strony duszpasterskiej.

W razie wątpliwości napisz do nas na [email protected].