rekolekcje

ZAPISY na XIII WEEKEND PEŁEN ŁASKI [LINK do FORMULARZA]

Kwiecień 18, 2017

Weekend Pełen Łaski? To trzy dni spotkania z żywym Bogiem. W Eucharystii, w uwielbieniach prowadzonych przez owcę, dominikańskich konferencjach i niezwykłej wspólnocie. Najbliższy Weekend odbędzie się między 19 a 21 maja 2017 r – sprawdź, jak się zapisać.

ZAPISY ZOSTAŁY ZAMKNIĘTE Z POWODU BRAKU MIEJSC.

ZGŁOSZENIA NA LISTĘ REZERWOWĄ PROSIMY PRZESYŁAĆ NA ADRES: [email protected]

***

XIII Weekend Pełen Łaski rozpocznie się w piątek, 19 maja, o godzinie 18:00, a zakończy się 21 maja, ok. godz. 15:30. Przed nami codzienne Msze Święte, uwielbienia oraz konferencje ojców: Tomasza Nowaka, Tomasza Biłki i Tomasza Zamorskiego, jak też czuwanie nocne oraz spotkania przy kawie i ciastkach.

***

JAK SIĘ ZAPISAĆ?

KOSZT

Cena rekolekcji obejmuje dwa noclegi, dwie kolacje, dwa śniadania, dwa obiady oraz opłatę rekolekcyjną.

Koszt pojedynczego miejsca wynosi:

• w pokojach 8, 5 lub 4 osobowych, bez łazienki w pokoju: 150,00 zł
  • w pokojach 5, 4 i 3 osobowych, z łazienką: 190,00 zł
  • w pokoju 2 osobowym, z łazienką (tylko dla rodzin): 210,00 zł

Powyższe ceny zawierają podatek VAT (23%).

DZIECI – ceny i opieka

Na Weekend Pełen Łaski przyjeżdża wiele rodzin z dziećmi. Dlatego cena udziału dzieci w wieku do 10 lat jest niższa, a w czasie uwielbień i konferencji dzieci między 3 a 10. r. ż. mają zorganizowaną dodatkową opiekę. Spędzają wtedy czas pod okiem dwóch opiekunek w sali zabaw. Poza konferencjami i wielbieniami dzieci pozostają jednak pod opieką rodzica.

Cena udziału dziecka w Weekendzie Pełnym Łaski zależy od jego wieku:

• do 3 lat: pobyt za darmo
  • 3 do 10 lat: 50% ceny
  • powyżej 10 lat: 100% ceny

DOJAZD AUTOKAREM (Kraków)

Organizujemy przejazd autokarem z Krakowa na Górę Świętej Anny i z powrotem. Możliwy jest przejazd w jedną stronę. Autokar wyjeżdża z Krakowa w piątek o godzinie 17:30, a wraca w niedzielę, ok. godziny 18:00.

Cena przejazdu autokarem jest doliczana do ceny rekolekcji i wynosi:

• w obie strony (Kraków – Góra św. Anny – Kraków): 52,00 zł/os.

* * *

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawuje o. Tomasz Nowak OP, który jest odpowiedzialny za tę inicjatywę od strony duszpasterskiej.

W razie wątpliwości napisz do nas na [email protected].