news, warsztaty psychologiczne

Żyj po Bożemu – rusza VII edycja warsztatów!

Styczeń 5, 2016

Doświadczasz trudności, niemocy lub pustki? Nie rozumiesz swoich emocji lub sobie z nimi nie radzisz? Coś Cię blokuje? Nie jesteś pewien swojej wartości? Jeżeli chcesz, aby Słowo Boże realnie przemieniło Twoje życie zrób krok w tym kierunku i weź udział w warsztatach Żyj po Bożemu!

25 stycznia rusza kolejna, VII edycja warsztatów, prowadzonych przez Marię Krzemień – psychologa chrześcijańskiego i trenerkę. Mocy Ducha Świętego doświadczyło dzięki nim już około 50 osób. 6-tygodniowy cykl spotkań ma na celu odkrycie nieprawidłowych wzorców myślenia, przeformułowanie ich na wzorce zgodne z zamysłem Bożym i realną zmianę życia.

Jak wyglądają warsztaty Żyj po Bożemu? Dowiedz się więcej >>

Warsztaty otwarły mi oczy na to czym w ogóle jest łaska i jaką ma moc. Mam wrażenie, że wcześniej sobie tego nie uświadamiałam i żyłam obok łaski, nie wiedząc nawet, że mogę ten dar przyjąć – Ewelina

Przywiązani do przeszłości, zranień, własnych słabości, lub lękowo skupieni na przyszłości, wiedziemy życie, z którego nie do końca jesteśmy zadowoleni. Podskórnie czujemy, że istnieje coś więcej. I słusznie. W końcu Bóg obiecał nam życie w obfitości!

PROGRAM WARSZTATÓW – 6 spotkań:

1. Wprowadzenie do “Żyj po Bożemu”
2. Ja, czyli kto? Moja tożsamość
3. Bóg, czyli kto? Prawdziwy/fałszywy obraz Boga
4. i 5. Poczucie własnej wartości
6. Moja przyszłość i powołanie

Zobacz szczegółowy program >>

Spotkania warsztatowe odbywają się w poniedziałki (25.01 – 29.02.2015), w godz. 18:00-21:00, w Fundacji MALAK (ul. Batorego 15a/8, Kraków). Koszt warsztatów (6 spotkań): 190 zł

***

ZAPISY ZAMKNIĘTE. Kolejna edycja warsztatów rozpocznie się już w marcu. Śledź naszą stronę i Facebook Żyj Po Bożemu, aby jej nie przegapić!