warsztaty psychologiczne

Żyj po Bożemu

Październik 4, 2014

Wielu z nas nie radzi sobie z własnymi emocjami i myślami. Nie jesteśmy zadowoleni z naszych relacji i nie potrafimy nawiązać z Bogiem więzi, która faktycznie da nam pokój i radość. Zmiana jest jednak możliwa. Możesz jej dokonać na warsztatach psychologicznych Żyj po Bożemu.

Przywiązani do przeszłości, zranień, własnych słabości, lub lękowo skupieni na przyszłości, wiedziemy życie, z którego nie do końca jesteśmy zadowoleni i podskórnie czujemy, że istnieje coś więcej – w końcu Bóg obiecał nam życie w obfitości!

23. maja rusza IX edycja warsztatów. Informacje pod adresem: [email protected].

Warsztaty „Żyj po Bożemu” mają na celu odkrycie nieprawidłowych wzorców myślenia i przeformułowanie ich na wzorce zgodne z zamysłem Bożym, a tym samym stanięcie w Bożej prawdzie i doświadczenie realnej zmiany życia.

Jeśli:

• doświadczasz trudności, niemocy lub pustki w którymś z obszarów Twojego życia
  • nie rozumiesz swoich emocji lub sobie z nimi nie radzisz
  • coś blokuje Cię przed stawianiem konkretnych celów i ich realizacją
  • nie wierzysz w siebie, nie jesteś pewny swojej wartości
  • chcesz żyć pełnią życia i dobrze wykorzystać potencjał, który złożył w Tobie Bóg
  • chcesz dowiedzieć się, jak w praktyce wprowadzić Boże prawdy w Twoją codzienność
  • chcesz stanąć w świetle Bożej prawdy
  • chcesz doświadczyć, jak przemienia Cię Słowo Boże…

…to zapraszamy Cię na warsztaty, podczas których spojrzysz na siebie z perspektywy najlepszego psychologa – Pana Boga. To On powiedział: Poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli (J 8, 32).

Korzystając ze Słowa, które nam pozostawił, nauczysz się, jak żyć po Bożemu, czyli według Jego konceptu na nasze życie, a dzięki skutecznym i prostym technikom psychologicznym, które są stosowane z powodzeniem w terapii, coachingu czy poradnictwie, doświadczysz przemiany myśli i emocji na bardziej konstruktywne i pozytywne, czyli Boże!

Za nami już 6 edycji – ponad 70 osób doświadczyło przemieniającej mocy Ducha Świętego podczas warsztatów.

• Warsztaty pomogły mi na nowo żyć po Bożemu – Agata
  • Dzięki warsztatom mogłem uwolnić się od fałszywych osądów o sobie – Patryk
  • Warsztaty otwarły mi oczy na to czym w ogóle jest łaska i jaką ma moc. Mam wrażenie, że wcześniej sobie tego nie uświadamiałam i żyłam obok łaski, nie wiedząc nawet, że mogę ten dar przyjąć – Ewelina

UCZESTNICY

Warsztaty przeznaczone są dla osób w wieku 18-50 lat. Uczestnik zobowiązuje się do aktywnego uczestnictwa poprzez gotowość do dzielenia się swoim doświadczeniem (na miarę swoich możliwości i chęci) oraz podejmowanie zobowiązań wynikających z programu warsztatów.

CHARAKTER SPOTKAŃ

Warsztaty nie są terapią. Mają na celu przyjrzenie się swojemu funkcjonowaniu i polepszenie go. Mają również charakter integracyjny i relacyjny. Członkowie grupy mają możliwość dzielenia się swoimi doświadczeniami i wspierania się nawzajem.
Podczas warsztatów będziemy również korzystać narzędzi psychologicznych, takich jak autoanaliza, ćwiczenia coachingowe, praca twórcza, wizualizacja i inne. Będziemy również czytać i pracować ze Słowem Bożym oraz wspólnie się modlić.

PROWADZENIE: Maria Krzemień – psycholog chrześcijański, terapeuta, trener
MIEJSCE: Fundacja Malak, Wolny Pokój, ul. Batorego 15a/8, Kraków
KOSZT: 250 zł za całość, w cenie: warsztaty, materiały dodatkowe, kawa/herbata/słodkie przekąski, możliwość indywidualnych konsultacji po warsztatach
ZAPISY: przez formularz internetowy