Wszystkie

19. Weekend Pełen Łaski – podziękowania

03/06/2019

Najserdeczniej dziękujemy Wam za 19. Weekend Pełen Łaski. Dużo było nowości “po tej i tamtej” stronie ołtarza. Cieszymy się, że po raz pierwszy mogliśmy usłyszeć o. Jacka Szymczaka OP, który razem z o. Tomaszem Nowakiem OP zaopiekował się nami duchowo. Podczas modlitwy uwielbienia popłynęła rzeka dobrych dźwięków, a to za sprawą zespołu Obdarowani, który na WPŁ debiutował. Wśród uczestników przeważały nowe twarze, a to dla nas (organizatorów), zawsze jest przygoda!

Nie zabrakło również wiernych “weekendowiczów” – zarówno wśród osób posługujących jak i uczestników. Jesteśmy wdzięczni za Was, bo choć czasem mamy wrażenie deja vu, to dzięki Wam przyjeżdżając na Górę Świętej Anny, czujemy się jak w domu.

Dziękujemy za każdego z Was, świeżaka czy weterana naszych uwielbieniowych spotkań. Za każdego, kto pojawił się w Domu Pielgrzyma, żeby razem z nami wyśpiewać Panu Bogu chwałę, zanurzyć się w ciszy nocnej adoracji Najświętszego Sakramentu, wsłuchać się w Słowo i spotkać się przy ołtarzu podczas Eucharystii. Mamy nadzieję, że ten wspólnie spędzony majowy weekend był dla Was czasem pełnym łaski. ♥

Jeżeli podczas rekolekcji doświadczyłeś/aś czegoś szczególnego, czym chciałbyś/abyś się z nami podzielić, napisz na: rekolekcje@fundacjamalak.pl.

Pełna fotorelacja z 19. WPŁ autorstwa Sebastiana Nycza dostępna jest na naszym Facebooku: https://bit.ly/2W6PBn6.

20. Weekend Pełen Łaski odbędzie się pod koniec roku, w atmosferze wigilijnej: 20-22 grudnia 2019 r. Zapiszcie tę datę w kalendarzu.

Już teraz serdecznie zapraszamy!