Akcje charytatywne / News

Better Friday vs. Black Friday

05/12/2019

Pod koniec listopada zaprosiliśmy Was do dość spontanicznej akcji #BetterFriday. Zainspirowani szaleństwem zakupów w sklepach stacjonarnych i internetowych, które ogarnęło już nie tylko jeden piątek (Black Friday), a prawie cały miesiąc, postanowiliśmy podwyższyć ceny… W tych dniach nie znaleźliście u nas konkurencyjnych cen, bestsellerów 50% taniej, ani „dwóch w cenie jednej”. Za każdą książkę ojca Adama Szustaka || Langusta na palmie, torbę, pocztówkę świąteczną czy audiobooka płaciliście okrągłą sumkę💯. Na kilka dni, od 29 listopada do 2 grudnia, usunęliśmy z naszych produktów wszelkie promocje, a to dlatego że dochód ze sprzedaży w tym czasie postanowiliśmy przekazać w dobre ręce.

Na beneficjenta akcji wybraliśmy Przytulisko św. Brata Alberta dla Bezdomnych Kobiet w Krakowie || albertynkiprzytulisko.pl.

Możemy powiedzieć, że spisaliście się na medal. Podczas kompletowania prezentów mikołajkowych zrobiliście zakupy, dzięki którym przekażemy 5 500 zł na rzecz wspomnianej placówki.

Bardzo serdecznie dziękujemy Wam za solidarność! 👍🎄👌🎁