Wszystkie

Mądre życie. Konferencja psychologiczna

04/06/2019

Zapraszamy na konferencję psychologiczną dla chrześcijan pt. „Mądre życie”. Jej głównym celem jest zwiększenie świadomości osób wierzących z obszaru psychologii i duchowości oraz zainspirowanie ich do zmiany i integralnego rozwoju. Pragniemy dać szansę na pogłębienie wiedzy o związkach między psychiką a duchem oraz dostarczyć praktycznych narzędzi do wcielenia tej wiedzy w życie.

Całodniowa konferencja będzie składać się z wystąpień zaproszonych gości: psychoterapeutów, kierowników duchowych i praktyków mądrego życia. Uczestnicy będą mieli możliwość zadawania pytań podczas panelu dyskusyjnego z mówcami.

Podczas konferencji zapewniamy przerwy kawowe oraz poczęstunek, na stoiskach możliwe będzie również nabycie książek, m.in. autorstwa niektórych mówców.

14 września 2019 r.

godz. 8.30 – 17.15

Kraków, ul. Franciszkańska 4, aula bł. Jakuba

Poznaj szczegóły wydarzenia i zarejestruj się już dziś!

Organizatorem konferencji jest Fundacja MALAK wraz z Żyj po Bożemu, projektem promującym psychologię wśród chrześcijan i wspierający ich integralny rozwój.