Autor / Basia Turek / Gość w dom / News

Pełnymi garściami – zapowiedź książki Basi Turek i Dominiki Frydrych

15/03/2019

Co daje ci szczęście? Jeśli ciągle zastanawiasz się, jak je osiągnąć, czytasz poradniki, subskrybujesz motywacyjne kanały na YouTube, słuchasz mądrych konferencji, to koniecznie sięgnij po książkę Barbara Turek i Dominika Frydrych Pełnymi garściami. Historia o tym, jak można nie mieć prawie nic i mieć wszystko”.

To zabawna opowieść o życiu naszej podopiecznej i „duchowej dyrektor” Fundacji Malak (tak lubi o sobie mówić Basia), którą doskonale znacie z #WeekendówPełnychŁaski. Wielokrotnie ratowaliście ją z opresji – kiedy ukradziono jej wózek, kiedy brakowało kasy na rehabilitację lub leki. O basiowych przygodach można było posłuchać nieraz na spotkaniu #GośćWdom.

Basia, ZROBIŁAŚ TO! Gratulujemy! Twoje marzenie się spełniło – będziesz zajmować miejsce na półkach naszego sklepu między „Ewangelią dla nienormalnych” i „Osłem w raju” o. Adama Szustaka Langusta na palmie. 😉

Dzielimy się z Wami radością i czekamy na nowość, której Fundacja MALAK jest patronem. Premiera książki 22 marca.