Epidemia / News

Wspieramy polską markę

19/05/2020

Wiadomo, że maseczki można kupić wszędzie, w różnych cenach, jakości i stylu, ale nasze są WYJĄTKOWE! Dlaczego? Bo wykonała je Irenka Kiełb, Pracownia Północ. Dobrze ją znacie chociażby z okładek na Pismo Święte, które od początku istnienia Fundacji są w ofercie naszego sklepu.
Dlaczego nasza maseczka jest taka fajna?

To produkt wielorazowego użytku wykonany z miłością i starannością typową dla Pracowni Północ.Maseczka uszyta na maszynie, w zaciszu domowym, z dwóch warstw materiału, posiada kieszonkę na filtr. Tkanina wierzchnia to 100% bawełna w urzekające wzory, wewnętrzna – 100% bawełna surówka naturalna niebielona, co oznacza, że jest bezpieczna dla skóry, ponieważ nie zawiera barwników. W maseczkę został wszyty drucik do profilowania jej przy nosie. Dobre dopasowanie w tym miejscu spowoduje, że okularnicy nie stracą widoczności. Gumki do zakładania za uszy zostały przewleczone oraz zawiązane na supełek, dzięki czemu można regulować ich długość, a także wyjąć je przed praniem, co przedłuży ich żywotność.

W ofercie są 2 wzory męskie i 3 damskie.
Koszt maseczki: 29 zł.

I najważniejsze: kupując maseczkę w MALAKU wspierasz polską markę oraz działania naszej Fundacji.😍
Wejdź na stronę naszego sklepu i zapoznaj się z użytkowaniem i konserwacją. Ze względu na swoje zastosowanie produkt nie podlega zwrotowi.