Weekend Pełen Łaski

Najbliższy 19. Weekend Pełen Łaski odbędzie się 24-26 maja 2019 r.

ZAPISY NA WEEKEND PEŁEN ŁASKI

FORMULARZ ZAPISÓW

zostanie uruchomiony o g. 9:00

(kliknij w link do formularza)

Weekend Pełen Łaski to rekolekcje, które rozpoczynają się w piątkowy wieczór, a kończą w niedzielę po obiedzie. Przez cały czas trwamy w rozważaniu Słowa, w które wprowadzają nas konferencje o. Adama Szustaka langustanapamie.pl i o. Tomasza Nowaka. Gromadzimy się wokół ołtarza na Eucharystii, uczestniczymy w modlitwie wspólnotowej (w liturgii godzin, różańcu, modlitwie uwielbienia) i indywidualnej (w adoracji Najświętszego Sakramentu). Podczas popołudniowej kawy dzielimy się radością i obecności. Na każdym spotkaniu jest z nami zespół owca, który dba o oprawę muzyczną.

Weekend Pełen Łaski jest dla każdego, bo wszyscy jesteśmy stworzeni, by oddawać chwałę Bogu Ojcu.

Po co jechać na kolejne rekolekcje? Bo doświadczenie żywego Boga i Jego wszechogarniającej miłości daje moc. Szczególnie, kiedy na nią nie liczysz. Bez względu na to, ile masz lat, gdzie mieszkasz i co robisz, Weekend Pełen Łaski jest dla Ciebie.

Weekend Pełen Łaski odbywa się w domu rekolekcyjnym na Górze św. Anny (www.dompielgrzyma.pl).

Zanim do nas napiszesz/zadzwonisz z pytaniem, dowiedz się, jakie dane przygotować >> do wypełnienia formularza i zapoznaj się z Regulaminem rekolekcji >>

Jeśli nadal masz wątpliwości napisz do nas na rekolekcje@fundacjamalak.pl.

KOSZT

Pojedyncze miejsce:

• w pokojach 8, 5 lub 4 osobowych, bez łazienki w pokoju: 200:00 zł brutto
  • w pokojach 5, 4 i 3 osobowych, z łazienką: 240,00 zł brutto
  • w pokoju 2 osobowym, z łazienką (tylko dla rodzin): 260,00 zł brutto

Ceny zawierają podatek VAT (23%) i obejmują dwa noclegi, dwie kolacje, dwa śniadania, dwa obiady oraz opłatę rekolekcyjną.

DZIECI

Na Weekendzie Pełnym Łaski rodziny z dziećmi są mile widziane. W trakcie wielbień i konferencji maluchy powyżej 3 roku życia mogą uczestniczyć w zajęciach organizowanych w sali zabawa pod okiem dwóch opiekunek. W czasie reszty dnia pozostają pod opieką rodziców lub opiekunów.

Cena udziału dziecka w Weekendzie Pełnym Łaski zależy od jego wieku:

• do 2 lat: pobyt za darmo
  • 3 do 8 lat: 50% ceny
  • powyżej 9 lat: 100% ceny

DOJAZD AUTOKAREM (z Krakowa)

Organizujemy przejazd autokarem z Krakowa na Górę Świętej Anny i z powrotem. Możliwy jest przejazd w jedną stronę.

Autokar wyjeżdża z Krakowa w piątek o godzinie 17:30, a wraca w niedzielę, ok. godziny 18:00.

Cena przejazdu autokarem jest doliczana do ceny rekolekcji i wynosi:

• w obie strony (Kraków – Góra św. Anny – Kraków): 60,00 zł/os.
  • w jedną stronę: 45,00 zł/os.

TWOJE ŚWIADECTWO

Jeśli podczas Weekendu Pełnego Łaski doświadczyłeś w szczególny sposób działania Pana Boga (podczas wielbień, modlitw wstawienniczych, adoracji, Mszy czy konferencji), podziel się tym z nami. Wyślij krótkie świadectwo na rekolekcje@fundacjamalak.pl.

Twoje świadectwo nie zostanie nigdzie opublikowane bez Twojej zgody. Chcemy po prostu jeszcze szerzej widzieć, jak Pan Bóg jest dobry i hojny.

*

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawuje o. Tomasz Nowak OP, który jest odpowiedzialny za inicjatywę od strony duszpasterskiej.