Weekend Pełen Łaski

Zapisy zostaną uruchomione 29 września 2022 o godz. 10.00

FORMULARZ REJESTRACJI

(zapisz się)

Weekend Pełen Łaski to rekolekcje, które rozpoczynają się w piątkowy wieczór, a kończą w niedzielę po obiedzie. Przez cały czas trwamy w rozważaniu Słowa, w które wprowadzają nas konferencje o. Adama Szustaka langustanapamie.pl i o. Tomasza Nowaka Strefa Wodza. Gromadzimy się wokół ołtarza na Eucharystii, uczestniczymy w modlitwie wspólnotowej (w liturgii godzin, różańcu, modlitwie uwielbienia) i indywidualnej (w adoracji Najświętszego Sakramentu). Podczas popołudniowej kawy dzielimy się radością i obecnością. O oprawę muzyczną spotkania dba zespół owca.

Weekend Pełen Łaski jest dla każdego, bo wszyscy jesteśmy stworzeni, by oddawać chwałę Bogu Ojcu.

Po co jechać na kolejne rekolekcje? Bo doświadczenie żywego Boga i Jego wszechogarniającej miłości daje moc. Szczególnie, kiedy na nią nie liczysz. Bez względu na to, ile masz lat, gdzie mieszkasz i co robisz, Weekend Pełen Łaski jest dla Ciebie.

TERMIN

28-30 października 2022 r.

MIEJSCE

Weekend Pełen Łaski odbywa się w domu rekolekcyjnym na Górze św. Anny (www.dompielgrzyma.pl).

KOSZT

Pojedyncze miejsce:

• w pokojach 3-, 4- i 5-osobowych bez łazienki: 385 zł brutto
  • w pokojach 3-, 4- i 5-osobowych z łazienką: 435 zł brutto
  • w pokoju 2-osobowym z łazienką: 485 zł brutto

Ceny zawierają podatek VAT (23%) i obejmują:

• dwa noclegi,
  • posiłki (dwa śniadania, dwa obiady i dwie kolacje, a ponadto przekąski i napoje w specjalnie przygotowanej przez nas kawiarence),
  • opłatę rekolekcyjną
  • oraz pakiet uczestnika.

DZIECI

Na Weekendzie Pełnym Łaski rodziny z dziećmi są mile widziane. W trakcie wielbień i konferencji maluchy powyżej 3 roku życia mogą uczestniczyć w zajęciach organizowanych w sali zabaw pod okiem opiekunek. W czasie reszty dnia pozostają pod opieką rodziców lub opiekunów.

Cena udziału dziecka w Weekendzie Pełnym Łaski zależy od jego wieku:

• do 2 lat: pobyt za darmo
  • 3 do 8 lat: 50% ceny
  • powyżej 9 lat: 100% ceny

DOJAZD AUTOKAREM (z Krakowa)

Organizujemy przejazd autokarem z Krakowa na Górę Świętej Anny i z powrotem. Możliwy jest przejazd w jedną stronę.

Autokar wyjeżdża z Krakowa w piątek o godzinie 17:30, a wraca w niedzielę, ok. godziny 18:00.

Cena przejazdu autokarem jest doliczana do ceny rekolekcji i wynosi:

• w obie strony (Kraków – Góra św. Anny – Kraków): 90 zł/os.
  • w jedną stronę: 60 zł/os.

REGULAMIN 22. WEEKENDU PEŁNEGO ŁASKI

Zanim do nas napiszesz/zadzwonisz z pytaniem, dowiedz się, jakie dane przygotować do wypełnienia formularza.

Jeśli nadal masz wątpliwości napisz do nas na rekolekcje@fundacjamalak.pl.

TWOJE ŚWIADECTWO

Jeśli podczas Weekendu Pełnego Łaski doświadczyłeś w szczególny sposób działania Pana Boga (podczas wielbień, modlitw wstawienniczych, adoracji, Mszy czy konferencji), podziel się tym z nami. Wyślij krótkie świadectwo na rekolekcje@fundacjamalak.pl.

Twoje świadectwo nie zostanie nigdzie opublikowane bez Twojej zgody. Chcemy po prostu jeszcze szerzej widzieć, jak Pan Bóg jest dobry i hojny.

*

Opiekę duchową nad rekolekcjami Weekend Pełen Łaski sprawują o. Adam Szustak OP i o. Tomasz Nowak OP, którzy są odpowiedzialni za inicjatywę od strony duszpasterskiej.

Fot. Sebastian Nycz